Калиборвана облицовка Forest Antislip

Модели гранитогрес 14.5x84см

 • Forest Haya Antislip Rtt.

  Forest Haya Antislip Rtt.

 • Forest Roble Antislip Rtt.

  Forest Roble Antislip Rtt.

 • Forest Nogal Antislip Rtt.

  Forest Nogal Antislip Rtt.

 • Forest Gris Antislip Rtt.

  Forest Gris Antislip Rtt.

Гранитогрес Forest Antislip

Серия гранитогрес Forest Antislip притежава изключително правилно име. Дървесната имитация е съвършенна, а ивиците по плочките увеличават илюзията, придавайки автентичност и натуралност на цвета. Светлите тонове са подходящи за внасяне на допълнителна светлина и визуален простор в стаите. Тъмните тонове от колекцията гранитогрес Forest Antislip ще внесат стил и класа във всяка стая, а изчистеният дизайн на плочките е перфектната възможност да бъдат комбинирани с разнообразни цветни декори. Гранитогрес Forest Antislip е калиброван с матиран завършек и покритие Antislip, което намалява опасността от подхлъзване, благодарение на грапавата повърхност на плочката.

Производител на гранитогрес Forest Antislip: Fanal Ceramica е испанска фабрика за производство на стенн и подови керамични плочки. Поради факта, че специалистите от Fanal Ceramica не спират да търсят нови методи и иновативни технологии за производство, които същевременно да щадят околната среда, са една от най-бързо напредващите фабрики за керамика в бизнеса. Успехът на Fanal Ceramica се крие в екипната работа, непрестанното осъвършенстване и високи стандарти, които самите те си поставят, за да са способни винаги да удовлетворяват желанията на своите клиенти.


Характеристики на гранитогрес Forest Antislip:

Размери:
 • дължина - 84см
 • ширина - 14.5см
Форма: правоъгълна
Гранитогрес - качество: I-во
Модели на гранитогрес Forest Antislip: Forest Haya Antislip Rtt., Forest Roble Antislip Rtt., Forest Nogal Antislip Rtt., Forest Gris Antislip Rtt.
Приложение: Кухня, Хол, Баня, Дневна, Спалня
Произход: Испания
Марка: Fanal Ceramica