Защо да изберем гранитогрес за банята си?

Защо да изберем гранитогрес за банята си?

 От 20 ян. 2015

Когато започнете ремонт на дома си, задължително трябва да отделите специално внимание н а банята си. Това е помещението, което задържа най-много влага и се нуждае от качествена облицовка за стените и пода. Едно от най-модерните и масови предложения на пазара днес е гранитогреса. Много са причините, които може да изтъкнем и да Ви убедим, че може да се доверите именно на това предложение. Предлагаме Ви да проследите мисълта ни и да помислите над думите ни.

Плочите гранитогрес са специално изработени, за да издържат на тежки натоварвания и всякакви климатични условия. Те са водоустойчиви, много здрави и дебели. Поради тази причина, плочите гранитогрес се срещат в по-големи размери в сравнение с другите фаянсови и теракотени. Когато искате да използвате именно гранитогрес за Вашата баня трябва да знаете, че това е страхотно решение. Цветовете и формите на плочите са много и разнообразни, което може до някаква степен да Ви обърка. Не се колебайте и се доверявайте на собствените си усещания. Ако харесвате по-ярките и крещящи цветове, използвайте ги и облицовайте банята си. Гранитогреса освен функционална, практична и качествена настилка може да бъде модерна и луксозна облицовка за Вашата баня.

Специалното antislip покритие на плочите предотвратява подхлъзване и падане именно в мокри помещения. Можете да изберете както полиран, така и матиран гранитогрес за банята си. Не забравяйте, че тази облицовка се поставя лесно и се поддържа с минимални усилия. Започнете промяната сега и заложете на съвременните методи в интериорният дизайн за Вашата баня.

 

 


Още новини

Moжем ли да изберем гранитогрес за банята?

Когато става въпрос за ремонт на баня, всички ние мислим първо за плочките. Какъв цвят да са, какъв размер, форма, повърхност, шарки, декори, ами цената... Плочки, плочки и отново плочки. Малко от нас се замислят, че могат да ...

Гранитогрес за кухня

Пазарът днес е много динамичен и постоянно се развива. Когато решим да правим ремонт на жилището си трябва много внимателно да подберем обзавеждането. Ако искаме да открием най-подходящите мебели и облицовки за дома ...

Препоръчваме Ви: гранитогрес